Sertai Kami Dalam LpgnXtreme Team Dan Mulai Jana Pendapatan Lumayan Dalam Perniagaan Global LifePharm Global Network.

Syarikat Global Yang Kini Sedang Berkembang Hebat

  LifePharm Global
LifePharm Global Network
29883 Santa Margarita Parkway #500
Rancho Santa Margarita California 92688
Phone: 949-216-9600
Fax: 949-216-9601

Dengan menyertai LpgnXtreme Team,  Maka Sistem Unik Kami, Bakal Membantu Anda Bagi Mencapai Kejayaan Cemerlang . . .

Kemudahan 'On-Line Business Tools'

Bagi menjalankan apa saja Business On-line termasuklah perniagaan global ini, anda memerlukan kemudahan laman web, autoresponder (email/sms/auto-voice-call) dan pelbagai Tools berkaitan. Kos mengupah bagi membangunkan kemudahan laman web biasa sahaja memerlukan belanja paling kurang beratus ringgit. Bayangkan berapakah belanja yang perlu anda keluarkan bagi membangunkan kemudahan laman web yang lengkap dengan autoresponder (email / sms / voice call) serta pelbagai Tools yang lain seperti BulkSMS, SMS Alert, SMS Activation, Email Blast, Video Message, Voice-Call Blaster, On-Line Meeting Room dan sebagainya. Tentulah kosnya mencecah hingga ribuan ringgit . . .

Tetapi Dengan menyertai LpgnXtreme Team, Semuanya Telahpun Disiapkan Untuk Anda!

Pendapatan Anda Bakal Berkembang Pantas, Walaupun Anda Hanya Berjaya Menaja Beberapa Orang Sahaja . . .

Dalam Network Marketing anda perlu mempunyai rangkaian yang besar bagi menjana pendapatan yang besar. Melalui keunikan sistem kami, referral atau tajaan anda akan menjadi berganda-ganda, walaupun anda hanya mampu menaja beberapa orang sahaja. Dengan sistem '3 coded-up referral system' semua ini bakal menjadi kenyataan . . .

Bukan sahaja perpuluh2, malah mungkin beratus2 atau mungkin juga beribu2 orang akan coded-up 3 referral yang mereka perolehi kepada anda. . .

Sistem Kami Juga Membantu Anda Dalam Menjana Modal Bagi Membolehkan Anda Menyertai Serta Membuat Belian Ulangan Dalam Perniagaan Global LifePharm Global Network

Melalui Program Reseller (Resale Right Program) maka anda berpeluang menjana 3 pendapatan serentak . . .

1.

 

Anda berpeluang menjana pendapatan berterusan dalam gandaan RM50 serta-merta mulai hari ini juga, iaitu apabila anda berstatus Paid-Member melalui Reseller Program oleh LpgnXtreme Team. Setiap peserta yang menyertai kami dan telah berstatus Paid-Member iaitu apabila mereka membuat belian 'On-Line Business Tools' yang disediakan dengan harga cuma RM50, maka secara automatik, dilantik sebagai Reseller kami dan diberi hak untuk menjual semula (Resell Rights**) 'On-Line Business Tools' yang disediakan, juga dengan harga permulaan RM50.

Semua bayaran akan dibuat terus ke akaun Reseller berkaitan, tanpa melalui mana-mana pihak ketiga. Ini bertujuan bagi mengelakkan sebarang penipuan. Tugas Reseller yang menerima bayaran ini adalah, beliau perlulah  mengaktifkan akaun peserta baru berkenaan secepat mungkin, supaya peserta berkenaan pula dapat memiliki kesemua 'On-Line Business Tools' yang telah disediakan khusus bagi membantu dalam menjalankan perniagaan global LifePharm dan seterusnya, beliau pula diberi hak sebagai Reseller dalam pemasaran 'On-Line Business Tools' ini.

Tiada mana-mana tajaan anda yang akan di pass-up kepada upline anda, sebaliknya 100% semua bayaran ini adalah milik anda dan apabila mereka menyertai LifePharm Global Network iaitu melalui pembelian produk Laminine, maka kesemua mereka itu tetap dibawah tajaan anda.

 

2

 

Anda berpeluang menjana pendapatan berterusan dalam gandaan RM100 pula iaitu apabila anda telah upgrade penyertaan anda ke Pro-Member melalui Reseller Program oleh LpgnXtreme Team. Setiap peserta yang telahpun upgrade penyertaan mereka ke Pro-Member akan menerima pula pendapatan dalam gandaan RM100 terus ke akaun bank mereka.

Setiap tajaan anda, apabila telah berjaya memperolehi pendapatan minima RM150, maka mereka perlulah upgrade penyertaan mereka ke Pro-Member iaitu dengan membayar anda RM100 pula. Anda pula perlulah upgrade-kan akaun mereka ke Pro-Member  dengan secepat mungkin, sebaik sahaja anda menerima bayaran ini.

Paling menarik, setiap daripada peserta yang anda perolehi (yang di-coded kepada anda), apabila mereka ini memperolehi penyertaan, akan coded-up 3 referral yang mereka perolehi kepada anda. Ketiga-tiga referral itu pula, apabila menyertai program ini, juga akan turut coded-up 3 referral yang mereka perolehi kepada anda dan proses ini akan berterusan tanpa henti. Maka melalui kaedah ini, bilangan referral yang anda perolehi akan bertambah dari semasa ke semasa tanpa henti dan apabila kesemua mereka itu upgrade penyertaan mereka ke Pro-Member, maka mereka itu akan membayar anda RM100 terus ke akaun bank anda. Proses ini tentunya akan memberikan anda pendapatan tunai secara berterusan. Maka melalui pendapatan ini, anda bolehlah menggunakannya bagi menyertai serta membuat belian ulangan (maintain) dalam perniagaan global LifePharm Network.

(Plan Terperinci Akan Anda Perolehi Sebaik Sahaja Anda Menyertai Kami Nanti.)

3

 

 

 

 

Anda bakal memperolehi pendapatan USDollar mingguan secara berterusan melalui penyertaan anda dalam business LifePharm Global Network. Bagi peserta yang telah mempunyai modal atau yang telahpun memperolehi pendapatan RM350 daripada Program Reseller di atas, maka beliau diwajibkan untuk menyertai LifePharm Global Network bagi menjana pendapatan ketiga pula. Bayaran bonus  dalam business global ini adalah dalam USDollar dan akan dibayar pada setiap minggu, terus ke e-Wallet anda, yang kemudian anda boleh transfer terus ke akaun bank anda.

4

 

 

 

Anda berpeluang memiliki kereta mewah dengan hasil kerja 1 bulan sahaja, bermodalkan hanya RMxxx!. Selalu impikan kereta idaman anda? BMW, MERCEDES, AUDI dan seumpamanya ATAU anda sekadar berpuas hati dengan apa yang anda miliki sekarang? ATAU nama dah blacklist?

Kepada anda yang berminat untuk merialisasikan impian memiliki kereta idaman, sertai kami dalam Plan Usahawan Automotif. Miliki kereta impian anda (Blacklist juga layak!) dengan DEPOSIT dibayar untuk anda dan TANPA perlu lagi pening kepala memikirkan ansuran bulanan. Juga miliki pendapatan anda yang ke-4, bernilai puluhan ribu ringgit setiap bulan.

Kami akan dedahkan RAHSIA bagaimana sistem pemasaran kami telah berjaya membantu begitu ramai peserta mencapai kebebasan kewangan dengan begitu pantas dan lumayan, apabila anda menyertai kami . . .

Perolehi keempat-empat pendapatan di atas dengan Sekali Modal Kecil Sahaja

 

RM50

 

 

Jika sebelum ini RM50 anda hanya boleh gunakan untuk sekali sahaja makan malam anda seorang diri

ataupun RM50 ini anda boleh gunakan untuk sekali sahaja membeli sedikit barangan dapur . . .

Tetapi kali ini RM50 begitu BESAR maknanya, kerana ianya akan menjana pendapatan berterusan untuk anda. . .

Anda Perolehi Peluang Global International Business Opportunity

Dengan RM50 itu anda bakal memiliki :

'On-Line Business Tools' yang Bernilai Ribuan Ringgit khusus bagi membantu anda untuk menjalankan perniagaan LifePharm Global

1.

Kemudahan Laman Web.
Memiliki sendiri sistem laman web replikasi yang cukup hebat iaitu sebagaimana yang anda sedang saksikan sekarang ini dan ianya telahpun siap sedia untuk anda gunakan.

2.

Kemudahan VoiceAutoresponder
Laman web anda turut dilengkapi dengan kemudahan 'Voice Autoresponder'. Setiap kali terdapat sahaja visitor dilaman web anda, sistem akan membuat "auto voice call" terus kepada prospek anda bagi menyampaikan kata-kata aluan dan seterusnya bagi menarik minat mereka untuk menyertai anda dalam program ini.

3.

Kemudahan 'SMS Alert'.
Laman web anda turut dilengkapi dengan kemudahan 'SMS Alert'. Setiap kali terdapat sahaja visitor atau penyertaan baru dilaman web anda, sistem akan hantarkan sms ke handphone anda dengan serta-merta.

4.

Email & SMS Autoresponder.
Laman web anda juga dilengkapi dengan kemudahan 'Email  & SMS Autoresponder' yang beroperasi secara automatik sepenuhnya.

5.

SMS Activation.
Aktifkan akaun penyertaan downline anda dengan hanya menggunakan sms dari handphone anda. Fungsi hebat ini tentunya dapat membantu anda bagi menjalankan business ini dari mana-mana sahaja, walaupun tanpa komputer.

6.

Kemudahan SMS/MMS Blaster.
Memiliki kemudahan Sistem BulkSMS/MMS yang bernilai ribuan ringgit. Hantarkan iklan/hebahan  SMS/MMS anda kepada 6,000 handphone secara serentak  dengan hanya 1 klik sahaja.  Sistem ini juga dilengkapi dengan pelbagai fungsi hebat seperti  SMS Reminder, Email Alert, Quick SMS, Quick MMS,  Quick BizCard, Phone Book,  TextToSpeech, WAP Push dan pelbagai lagi.

7.

Kemudahan Email Blaster.
Miliki juga kemudahan Email Blaster. Web-base dan  telah siap sedia untuk anda gunakan. Hantarkan 5,000 Email dengan hanya 1 klik, tanpa membuat SPAM.

8.

Kemudahan Voice Blaster.
Anda berpeluang menggunakan kemudahan sistem Voice Blaster bernilai ribuan ringgit ini, Hantarkan iklan/hebahan anda secara voice call terus kepada beribu-ribu orang secara serentak.

9.

Kemudahan Video Message.
Kini anda tidak perlu lagi menulis email yang panjang lebar bagi memaklumkan tentang sesuatu perkara,tetapi cukup dengan hanya menghantarkan video message terus kepada prospek / rakan-rakan anda, semudah 1...2...3.
Record, Save dan Send kepada prospek / rakan -rakan anda secara PERCUMA.

Satu lagi teknologi terkini yang kami terapkan dalam Web Marketing terhebat ini.

10.

Leads Antarabangsa.
Perolehi 5,000 leads antarabangsa setiap bulan.

11.

Program Bantuan Penjanaan Modal.
Melalui program affiliate pemasaran kemudahan laman web ini,  maka anda berpeluang menjana modal khusus bagi membantu anda untuk menjalankan perniagaan LifePharm Global Network.

12.

Program Bantuan Pembinaan Network.
Dengan keunikan dan kehebatan sistem, maka anda akan dapat membina network anda dengan lebih mudah dan pantas. Ini sudah pasti akan dapat membantu anda bagi mencapai kejayaan dengan lebih pantas dalam perniagaan LifePharm Global Network

13.

On-Line Meeting Room.
Ikuti Business Opportunity Meeting(BOM) & Training secara on-line terus dari rumah anda melalui  kemudahan "On-Line Meeting Room". Sistem ini dapat menampung 500 - 1,000 orang dalam satu meeting pada satu-satu masa.
     

Business Tools ini telah membantu begitu ramai orang mencapai kejayaan cemerlang dalam menjana pendapatan secara on-line. Kini kami akan tunjukkan kepada anda bagaimana Business Tools ini dan sistem pemasaran kami dapat membantu anda dalam menjana pendapatan terhebat, sebagaimana yang anda sering idam-idamkan.

Ya, anda bakal memiliki kesemua Tools di atas dengan bermula hanya RM50 sahaja!  Anda tidak akan temui mana-mana laman web yang menawar kesemua kemudahan seperti ini.
Jika adapun, harganya tentulah mencecah hingga Ribuan Ringgit.

Paling menarik, sebaik sahaja anda memiliki Tools di atas,  maka anda diberi hak untuk menjual semula (Resell Rights**) Tools di atas melalui program Reseller kami dalam Pemasaran Business Tools  ini, yang memberikan anda bayaran 100% (RM50 dan RM100) terus ke Akaun Bank anda, melalui Kaedah 3 Coded-up Referral System.

(**Tertakluk kepada terma dan syarat sebagaimana yang dinyata ketika penyertaan)


 

Sertai Perniagaan LifePharm Global Network Melalui Sistem Pemasaran Kami Dan Gunakan Kesemua Business Tools Yang Telah Disediakan Bagi Menjana Pendapatan Berterusan Pada Setiap Hari, Setiap Minggu dan Setiap Bulan.

Jadi, usah bertangguh lagi, sertailah segera.  Anda akan dapat melihat sendiri bagaimana perbezaan pendapatan yang bakal anda perolehi nanti dan bagaimana anda dapat mencapai kebebasan kewangan dengan sebenar-benarnya.

Mulai Jana Wang Tunai Bermula Hari Ini Juga Dan Perolehi Pendapatan Dalam USD Pada Setiap Minggu Serta Miliki Kereta Idaman Anda!

 

 

Peluang Begini Anda Tidak Akan Temui Di Mana-Mana Laman Web Lain Dalam Perniagaan
LifePharm Global Network

Klik Disini Untuk Maklumat Plan

Next